Beneficiile prezentate de oalele din inox

Gatitul cu oale din inox este o bucurie si ofera multe beneficii unui bucatar entuziast. Durabilitatea acestora creaza un produs pe care te poti baza, care este usor de folosit si care permite prepararea rapida a oricarui fel de mancare, totul in timp ce oalele isi pastreaza acelasi aspect frumos.

Seturile din oale din inox disponibile pe comenzi.ro prezinta o serie de avantaje pe care orice bucatar le va lua in seama:

Sunt durabile – oalele din otel inoxidabil poseda o duritate uniforma ce este foarte rezistenta la zgarieturi ale suprafetei si la strambarea marginilor. Pastrandu-si forma an dupa an, acestea pot suporta rigorile unei folosiri constante, alaturi de ocazionalele accidente culinare ce pot avea loc.

Aceste oale pot suporta temperaturi extrem de ridicate fara a se deforma datorita faptului ca sunt alcatuite dintr-o combinatie de metale alese datorita soliditatii lor. Aestea sunt rezistente la impacturi puternice si creeaza oale de gatit puternice care nu se indoaie, nu se extind si nu se micsoreaza. De asemenea, inoxul nu este coroziv, nu rugineste si nu reactioneaza chimic la mancarurile care au nivele inalte de aciditate, cum ar fi rosiile sau fructele citrice.

set-oale-din-inox-london-5-piese-fisler-84830_b5

Sunt usor de folosit si curatat – capacele acopera etans oalele, motiv pentru care prepararea orezului, a legumelor sau a sosurilor este foarte usoara. Deoarece oalele din inox tolereaza temperatuile foarte ridicate, se pot prepara feluri de mancare cu carne ce trebuie preparata foarte rapid.

Curatarea lipsita de orice efort se realizeaza cu detergent si apa, fiind posibila si spalarea la masina de spalat. De asemenea, in cazul in care mancarea a fost arsa sau s-a lipit de suprafata oalei, aceasta poate fi frecata fara a exista riscul afectarii suprafetei acesteia.

Caldura uniformaoalele din inox sunt vase de gatit concepute in mod special pentru a distribui caldura uniform pe toata suprafata suprafetei. Mentinand o temperatura constanta, acestea ofera transmiterea perfecta a caldurii, lucru esential celor mai bune tehnici de gatit. Fiecare proces culinar beneficiaza de pe urma acestei impartiri uniforme a caldurii.

Sunt igienice – proprietatile igienice ale inoxului sunt generate prin fabricarea oalelor si sunt imbunatatite de catre design-ul inovativ. Suprafata neteda, lipsita de pori, permite sanitizarea usoara, omorand bacteriile si prevenind formarea rezidurilor. Exteriorul dens impiedica absorbtia si transferul mirosurilor sau a gusturilor, eliminand patarea si decolorarea.

Frumusetea – oalele din inox ofera o eleganta deosebita care vor imbunatati aspectul estetic al oricarei bucatarii. Finisajul stralucitor si liniile fine sunt potrivite pentru a fi expuse.

Motivul principal pentru care oalele din inox sunt atat de cautate il reprezinta faptul ca ele nu reactioneaza cu acizii din mancaruri. Ele se gasesc intr-o varietate mare de forme si dimensiuni si pot fi folosite in orice cuptor sau pe orice aragaz.

set_oale_family