Ce te intereseaza online ca sofer

DRPCIV este un sit web creat de catre Politia Romana, acronimul referindu-se la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Cu ajutorul sitului web DRPCIV poti sa rezolvi orice tip de chestionar auto, putand sa dai un tip de examen similar cu cel dat de catre politie, doar ca in mediul online. Situl este foarte util persoanelor care sunt interesate sa dea de permis, putand foarte usor astfel sa-si testeze nivelul de cunostinte. Acest lucru face si ca rata de promovabilitate a examenului de sofer sa se mareasca, drept urmare a faptului ca foarte multi oameni apeleaza la situl DRPCIV pentru a realiza testele, fiind mai pregatiti atunci cand sustin examenul propriu – zis.

Fiind un sistem de sustinere a examenului in mediul online, acesta nu iti prezinta si lectiile necesare pentru a invata. Un lucru interesant al sitului web DRPCIV este faptul ca, dupa ce ai atins un numar de cinci numere gresite, chestionarul este oprit, astfel ca pentru a putea sa termini un astfel de chestionar drpciv, trebuie sa gresesti cat mai putine intrebari – exact ca la examenul real. Desigur, poti sa incerci cat de multe chestionare doresti, de cat de multe ori, DRPCIV lasandu-te sa faci acest lucru fara sa te taxeze.

Daca doresti sa urmezi cursurile pe care ti le ofera orice scoala soferi, pentru a-ti testa cunostintele oferite de acestea, o astfel de testare se dovedeste a fi foarte utila. Situl web se dovedeste a fi si mai util, mai ales daca tinem cont de faptul ca nu orice scoala soferi iti ofera acest tip de testare, in ciuda faptului ca este, evident, foarte utila. De aceea, in jur de 60% dintre persoanele care dau examenul de sala nu trec examenul de teorie, nedispunand de pregatirea necesara. De asemenea, sa inveti doar din cartile de legislatie rutiera este destul de greu este foarte obositor si iti consuma foarte mult timp. Situl si-a formulat intrebarile in chestionarele auto in asa fel incat sa fie incluse si mici capcane, lucru care iti va da de furca initial, insa se va dovedi a fi foarte util mai incolo, mai ales cand vei sustine examenul scris.