De ce sa iti cumperi cosmetice de la Avon

Avon Cosmetics este o companie binecunoscuta specializata in cosmetice si ingrijire personala, fiind a cincea cea mai mare firma din acest domeniu si a doua cea mai mare intreprindere de vanzare directa din lume, avand 6,4 milioane de reprezentanti. Acest succes fenomenal se datoreaza calitatii extraordinare a produselor si a faptul ca preturile acestora sunt foarte acceptabile, fiind important si faptul ca firma include in fiecare catalog diferite promotii.

Motive pentru care sa cumperi produse Avon Cosmetics:

In primul rand, avantajul ca produsele iti pot fi livrate direct la usa de catre un reprezentant Avon Cosmetics prietenos, fara sa mai fie nevoie sa stai la coada intr-un magazin din mall. Apoi, se remarca selectia, deoarece Avon Cosmetics are cea mai larga gama de culori din lume si produse grozave pentru fiecare tip de piele, grupa de varsta si buget. De asemenea, Avon se poate lauda cu faptul ca are si linii de cosmetice pentru adolescenti si adulti tineri.

Compania atrage cei mai multi clienti prin faptul ca ofera o ingrijire de calitate a pielii. Oamenii de stiinta de top care lucreaza in colaborare cu Avon Cosmetics continua sa revolutioneze produsele de frumusete. Cine a facut lumii cunostinta cu tehnologia alfa hidroxil? Avon! Si asta a fost doar inceputul, deoarece compania continua sa faca cercetari, dorind sa obtina rezultate mai bune si preturi mai mici.

Desigur, nu putem discuta despre produse cosmetice fara sa mentionam si pretul lor, iar compania Avon  a devenit si a ramas populara de-a randul deceniilor (anul acesta, firma implineste 130 de ani) deoarece a demonstrat ca si calitatea poate fi ieftina, produsele avand preturi foarte variate, ideale pentru orice tip de buzunar. De asemenea, compania iti ofera garantia inapoierii banilor, in cazul in care nu te simti multumit de rezultate, deci, produsele trebuie sa fie bune. Aceasta politica de inapoiere a banilor se aplica si in cazul bijuteriilor pe care le ofera compania – la fel ca produsele cosmetice, si bijuteriile sunt disponibile la mai multe preturi.

Dupa cum se observa, Avon Cosmetics ofera o gama larga de produse, de la cele pentru ingrijirea corpului si machiaj, pana la parfumuri si bijuterii. Despre oricare dintre acestea ar fi vorba, poti sa cauti informatii despre rujuri sau parfumuri online.

Mai trebuie precizat faptul ca mai multe femei frumoase de-a lungul timpului au fost fata acestei companii de prestigiu, promovandu-le produse, precum Salma Hayek, Courtney Cox, Antonia si Reese Witherspoon, care este si ambasadorul global al companiei. Mai mult, chiar, si barbati faimosi au aparut in diverse reclame pentru Avon, precum Patrick Dempsey si Derek Jeter, deoarece firma promoveaza si o serie de produse barbatesti, ca spuma si solutia de dupa ras sau gelurile de dus. In plus, daca vrei sa-i faci o surpriza unui copil, firma iti prezinta cateva idei viabile in paginile cataloagelor sale.

Toate acestea fiind spuse, este evident de ce Avon este una dintre companiile de la care merita sa cumperi produsele care te intereseaza.