Despre cazarea in costinesti

Cazare Costinesti

 

Incepand cu anul 1949 cand aici a fost organizata prima tabara de vara pentru studenti, comuna Costinesti a evoluat rapid, devenind astazi capitala distractiei de pe Malul Marii Negre in perioada estivala.

Prima optiune a tinerilor dornici de distractie la malul marii ramane statiunea Costinesti. Dat fiind faptul ca pe plaja de aici beneficiezi de soare 12 ore pe zi datorita orientarii extrem de favorabile dar mai ales datorita oportunitatilor extrem de variate de distractie si petrecere a timpului liber, majoritatea tinerilor decid ca statiunea Costinesti este cea mai atractiva destinatie turistica pentru perioada verii.

Asa se face ca daca te hotarasti prea tarziu sa pleci in voiaj la Costinesti exista sanse sa nu mai gasesti loc de cazare in statiune. Pe masura cresterii potentialului turistic al zonei, au aparut oferte de cazare care acopera toate posibilele optiuni ale turistilor in acest domeniu.

Astfel, in Costinesti te poti caza la hotel de doua, trei sau patru stele, te poti caza intr-o vila cocheta la malul marii, intr-o pensiune sau poti opta pentru clasicul turism local, oferit de locuitorii comunei, pe care ii gasesti in cea mai mare parte a timpului asteptand noi clienti pe peronul garii din Costinesti, si care te imbie cu preturi care mai de care mai atragatoare. Trebuie sa fii insa atent pentru ca poti avea surprize in ce priveste conditiile pe care le poti gasi.

Perioada de boom imobiliar prin care a trecut Romania in perioada 2007-2008 nu a ocolit nici statiunea Costinesti. Astfel, aici si-au facut rapid constructii noi, hoteluri, pensiuni, vile de vacanta dar si ansambluri rezidentiale destinate locuintelor de vacanta pentru turistii dornici de a-si achizitiona o locuinta doar a lor de care sa dispuna pe perioada verii. Criza a venit intre timp insa si destinatia complexurilor rezidentiale (cele care au fost finalizate) s-a schimbat, fiind acum oferite spre inchiriere turistilor dornici de conditii de cazare deosebite, la preturi nu prea comode pentru buzunarele multora dintre noi.

La fel ca in toate statiunile litoralului romanesc, si in Costinesti gasesti loc de cazare in functie de pretentiile pe care le ai si de banii pe care esti dispus sa ii aloci in acest sens. Astfel, in functie de buget si de preferinte, poti sa cheltui de la 50 RON pentru o noapte la peste 200 RON pentru o noapte de cazare, cu facilitatile aferente fiecarei oferte. Exista pentru impatimiti si varianta campingului, parcurile destinate acestui tip de turism fiind ocupate la capacitate maxima pe toata durata verii. Preturile variaza mult in functie de conditiile oferite, de tipul amplasamentului, de distanta fata de plaja, etc.

Noi iti oferim o multitudine de oferte in materie de cazare in Costinesti, astfel incat este imposibil sa nu gasesti la noi oferta potrivita.

Fiind o statiune a tineretului, a studentilor, ofertele de cazare sunt din cele mai variate, marsandu-se mult pe preturile mici, care sa atraga tinerii dornici de distractie. Tinerii de obicei sunt mai putin pretentiosi cand vine vorba de conditiile de cazare, de distanta fata de plaja. Ofertele insa asigura si familistilor o gama larga de optiuni astfel incat toata lumea sa fie multumita. Mai ales in ultima perioada ofertele s-au pliat dupa noile conditii economice restrictive astfel ca poti beneficia de super conditii la un pret competitiv.

In concluzie, daca te imbie perspectiva unui sejur in statiunea distractiei pe malul Marii Negre, ai de unde alege variante de cazare, si sigur pe site-ul nostru vei gasi ceea ce cauti.

Vacanta placuta si te asteptam sa iti alegi sejurul ideal!